CENZURĂ ÎN GUVERNUL MAIEI SANDU. Au şters un comunicat de presă important de pe pagina web a instituţiei

Cenzură în Guvernul condus de Maia Sandu. De pe site-ul instituţiei a fost şters comunicatul de presă în limba engleză despre faptul că sediul Ambasadei Republicii Moldova de la Tel Aviv se mută în Ierusalim.

CITEŞTE ŞI: Decizii importante la Guvern: A fost alocat teren pentru ambasada SUA, iar sediul diplomatic al Moldovei din Israel îşi va schimba locaţia

Se pare că cenzura este o normalitate pentru alianţa ACUM - PSRM. Săptămâna trecută de pe site-ul Președinției a dispărut o declarație de-a lui Igor Dodon. 

În data de 22 mai, pe site-ul Preşedinţiei Republicii Moldova a fost publicat un comunicat de presă în care şeful statului, Igor Dodon, menţionase că "cel mai probabil, au rămas doar 2 săptămâni, până pe 7 iunie, și dacă în această perioadă deputații nu găsesc un consens și nu creează o majoritate parlamentară, atunci Președintele Moldovei va fi nevoit să dizolve Parlamentul, iar deputații să-și asume consecințele în cadrul alegerilor anticipate". După ce Publika a amintit despre declarația lui Dodon, de pe pagina Președinției, din acelaşi comunicat a fost şters anume acest aliniat unde erau relatate cele indicate mai sus. Cel mai probabil, Igor Dodon a început să șteargă probele.

CITEŞTE ŞI: Dodon ŞTERGE PROBELE. A fost modificat un comunicat de presă care demonstrează că Dodon NU acţionează pe cont propriu

Lasă un comentariu