Centrul Londrei va funcţiona sută la sută pe bază de energie regenerabilă, până la sfârşitul acestui an

Centrul Londrei va funcţiona în întregime pe bază de energie regenerabilă, până la sfârşitul acestui an. În prezent, administraţia metropolei setează un sistem de sustenabilitate.

Astfel, deja din luna octombrie, centrul istoric şi districtul de business al capitalei Marii Britanii va funcţiona sută la sută cu energie regenerabilă.

Mai multe corporaţii sunt de acord să-şi instaleze panouri solare pe clădirile de birouri, iar altele investesc în aceste surse alternative de energie.

City of London a anunţat, săptămâna trecută, noile planuri de a-şi furniza total energia necesară prin metode sustenabile, anunţul referindu-se, deocamdată, doar la zona de centru a Londrei, care se întinde pe o rază de trei kilometri pătraţi. Mai multe instituţii bancare precum Aviva, BT Group şi Prudential îşi au sediul central în această zonă.

De asemenea, aici se află Bank of England, Lloyd s of London şi Bursa din Londra. Cel mai mare zgârie-nori dincentrul Londrei este clădirea LeadenHall, care găzudieşte mai multe companii de business.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu