Centrul Capitalei, paralizat pe 1 februarie. Poliţiştii anunţă securitate maximă în ziua vizitei preşedintelui Băsescu

Ministerul Afacerilor Interne anunţă măsuri de securitate sporite, în timpul vizitei preşedintelui României, Traian Băsescu. Astfel, poliţiştii recomandă ca pe 1 februarie locuitorii Capitalei să îşi lase maşinile acasă şi să circule cu transportul public.

În această zi, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe mai multe străzi din Capitală, iar şoferii sunt rugaţi să manifeste disciplină maximă. Totodată, conducătorii auto trebuie să evite parcarea vehiculelor pe traseele de deplasare a delegaţiei oficiale şi în apropiere de edificiile care vor fi vizitate de preşedintele României.

În acelaşi timp, MAI cere de la posesorii de arme să evite, pe 1 februarie, zona de centru a Capitalei.

Publika.md aminteşte că, anterior, Preşedinţia Republicii Moldova a confirmat faptul că preşedintele României, Traian Basescu, vine pe 1 februarie în Moldova. Şeful statului român va sosi în Republica Moldova la invitaţia preşedintelui ţării, Nicolae Timofti, şi se va întâlni cu mai mulţi demnitari.

Ultima vizită oficială întreprinsă la Chişinău de preşedintele român a fost acum trei ani. În 2010, Traian Băsescu a avut o serie de întrevederi cu oficiali ai Republicii Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu