Celine Dion s-a întors pe scenă! Vedeta a izbucnit în plâns în faţa mulţimii (VIDEO)

Celine Dion a revenit pe scena Caesars Palace's Colosseum din Las Vegas, după ce a pierdut luna trecută, în mai puțin de o săptămână, două dintre cele mai dragi persoane din viața ei, transmite realitatea.net.

Cântăreața canadiană nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului, pe care l-a ținut în memoria soțului ei, Rene Angelil. Familia prietenii, dar și fanii artistei i-au adus un ultim omagiu, iar totul a fost transmis live în întreaga lume.

„Voi începe spunând bună seara, prieteni dragi. René, dragostea vieții mele, ar fi foarte fericit să știe că suntem toți aici împreună. Simt dragostea din această încăpere. Aici e casa mea departe de casă. În același timp, ar trebui să mă simt foarte confortabil că sunt acasa, dar acum nu știu nici cum mă simt. René nu a urât pe nimeni în viața lui. E posibil ca cineva să iubească pe toată lumea? Nu cred. Dar nu mi-a spus niciodată că nu îi place de cineva. Timpul era foarte prețios pentru el. A iubit viața foarte, foarte mult”, a spus Céline Dion.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu