Céline Dion, nevoită să îşi anuleze mai multe concerte. Care este motivul

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi-a anulat mai multe concerte pe care le avea programate în perioada 27 martie - 18 aprilie în Las Vegas, din cauza unor probleme de auz, scrie digi24.ro.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistei, a fost anunţată anularea concertelor de la The Colosseum din Caesars Palace Las Vegas. 

Cântăreaţa suferă de mai mult de un an de o boală a urechii mijlocii, care "cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă". Ea a urmat un tratament, însă va fi supusă unei proceduri chirurgicale minim invazive".

În ianuarie, Céline Dion a fost nevoită să anuleze alte două concerte din cauza unei laringite.

Ea este aşteptată să revină pe scenă pe 22 mai, potrivit Billboard.

Cântăreaţa Céline Dion, născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, regiunea Quebec, provine dintr-o familie cu 14 copii. A devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia.

După mai multe albume cu melodii cântate în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină vedetă de talie mondială. Albumele sale au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan internaţional.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu