Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr. Se comportă ca doi îndrăgostiţi (FOTO)

La trei ani de la moartea lui Rene Angelil, Celine Dion a decis să își refacă viața în brațele unui alt bărbat, cu 16 ani mai tânăr ca ea. Cei doi s-au afișat împreună la Săptămâna Modei de la Paris, relatează unica.ro

Anul 2016 a fost unul dur pentru Celine Dion, pe 14 februarie decedând soțul ei, Rene Angelil, după o lungă luptă cu cancerul. După doar două zile a încetat din viață și fratele artistei, tot din cauza aceleiași boli. A fost nevoie de trei ani pentru ca Celine să iubească din nou. Iar norocosul este dansatorul Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani. 

Însă povestea lor de dragoste a cunoscut deja câteva suișuri și coborâșuri. Cei doi au început relația la sfârșitul anului 2017, pentru ca în 2018 să se despartă. Dar această separare nu a durat prea mult pentru că, după doar câteva luni, au decis să își reia relația. Celin și Pepe s-au cunoscut în momentul în care artista căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor a iubire a ieșit la iveală atunci când au decis să se afișeze împreună tot mai des.

"Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan de-al ei", a declarat Munoz în anul 2018, după ce relația lor a ieșit la iveală.

Celine Dion și Pepe Munoz au fost împreună la prezentarea colecţiei de primăvară vară 2019 a lui Ronald van der Kemp, la Săptămâna Modei de la Paris.  S-au comportat ca doi îndrăgostiți. 

Celine Dion a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul Rene Angelil, pe care l-a cunoscut în anul 1980, pe când el avea 38 de ani, iar ea doar 12. 

Pepe Munoz și-a făcut un renume în lumea dansatorilor, după ce o bună perioadă de timp a dansat pe străzile din Madrid și primea bani de la trecători.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu