Celebrare inedită la Paris. 1.500 de oameni au intrat gratis la parterul Turnului Eiffel

Embed:

Celebrul simbol al Parisului, Turnul Eiffel a fost vizitat de 300 de milioane de oameni de la deschiderea sa, în 1889. Pentru a marca acest eveniment, 1500 de persoane au primit permisiunea de a intra gratuit ieri seara la primul nivel al turnului, acolo unde au avut loc concerte şi spectacole de lumini. 

Aproximativ şapte milioane de oameni din lumea întreagă vizitează Turnul Eiffel în fiecare an. Construcţia este considerată cartea de vizită a Parisului şi unul dintre cele mai populare monumente din lume. Pentru a marca numărul mare de vizitatori, ieri la parterul construcţiei s-a dat o petrecere de zile mari, unde a mixat un DJ.

"Este extraordinar! Trebuie să profităm, se întâmplă o dată în viaţă ca să se facă sărbătoare la primul etaj."

"Este incredibil, am venit aici pentru muzică."

"Este incredibil! Am ascultat câteva din piesele mele preferate şi cred că este cea mai bună experienţă aici la Turnul Eiffel. "

După atacurile teroriste din capitala franceză, numărul vizitatorilor a scăzut, astfel că în 2016, construcţia a fost vizitată de aproximativ şase milioane de oameni. Totodată, autorităţile au luat măsuri de securitate, iar la baza turnului a fost ridicat un ecran de protecție antiglonț. Turnul Eiffel a fost construit acum 128 de ani şi a fost proiectat de inginerul Gustave Eiffel pentru expoziția universală din 1889.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu