Cele mai trăsnite haine purtate la Eurovision în ultimii ani FOTO

Embed:

Cântece care se uită uşor, dar costume şi spectacole extraordinare. Astfel se remarcă în ultimi ani, concursul de muzică Eurovision. Chiar şi cei mai înrăiţi fani par să aprecieze mai mult ţinuta şi show-ul participantului, decât piesa pe care o interpretează.

Vă prezentăm, mai jos, cele mai trăsnite haine purtate la competiţie de-a lungul anilor, potrivit CNN.

Machiaj demn de filme horror, topoare şi efecte pirotehnice. Astfel au intrat în istoria Eurovisionului monştrii din trupa Lordi. Reprezentanţii Finlandei au obţinut punctaj maxim şi au devenit, astfel, prima formaţie rock, câştigătoare a ediţiei Eurovision din 2006.

Nici Verka Serduchka nu poate fi trecută cu vederea. În 2007, Ucraina a făcut o alegere inedită, când l-a trimis pe Andrei Danilko să evolueze pe scena Eurovision. Deşi s-a situat pe locul doi, interpretul a rămas în amintire datorită spectacolului de excepţie.

Duetul german Alex Swings Oscar a mizat, în 2009, pe participarea artistei Dita von Teese. Din păcate, cei doi nu au reuşit să intre în top cinci.

Memorabilă este şi performanţa Belarusului în 2010. Participanţii şi-au desfăcut aripile la propriu în timp ce cântau piesa "Butterfly". În ciuda costumaţiei frumoase, aceştia s-au situat pe locul doi, din coadă.

Iar băieţii din formaţia InCulto din Lituania au rămas pe scenă doar în lenjerie intimă cu sclipici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu