Cele mai tari momente din sesiunea primăvara-vară a Parlamentului. Deputaţii s-au înjurat, ameninţat şi îmbrâncit (VIDEO)

Embed:

La fel ca şi în sesiunea trecută protagoniştii celor mai multe scandaluri din Parlament au fost comuniştii. În momentele de criză de argumente, aleşii poporului deseori au recurs la ofense împărţite cu nemiluita. S-a ajuns chiar şi la îmbrânceli.

La sfârşitul lunii mai, supăraţi că le-a fost ignorată solicitarea de a modifica Legea privind asigurarea egalităţii, comuniştii au părăsit sala de şedinţe, nu înainte de a le adresa cuvinte necenzurate oponenţilor.

Iar recent, deputaţii comunişti au blocat chiar activitatea Legislativului. Nu au lipsit nici îmbrâncelile şi nici replicile ofensatoare.

Nu doar comuniştii s-au manifestat prin limbaj licenţios. Deputatul liberal-democrat Ion Butmalai i-a ameninţat pe aleşii comunişti cu răfuiala fizică, la şedinţa comisiei pentru securitate.

Regulamentul Parlamentului nu stabileşte sancţiuni pentru deputaţi în astfel de situaţii. Singura pedeapsă care le poate fi aplicată este eliminarea din sală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu