Cele mai tari dueluri ale serii: Real - Ajax, Borussia - Manchester City

Embed:

Faza grupelor Ligii Campionilor se apropie de final! Astăzi se joacă primele meciuri din etapa a şasea, iar partidele Real - Ajax şi Borussia - Manchester City din grupa D se anunţă a fi cele mai tari dueluri ale serii. Dacă Ajax câştigă astăzi, atunci se califică în play-off-ul Ligii Europa.

În ultima etapă din faza grupelor, Real Madrid joacă acasă cu Ajax Amsterdam. Galacticii sunt deja calificaţi în optimi, iar singura pierdere pentru echipă ar putea fi plecarea lui Jose Mourinho. Presa spaniolă a anunţat deja că portughezul va pleca la începutul anului 2013.

"Nu ştiu nicio informaţie pe care aş putea să o confirm sau să o neg. Eu doar îmi fac treaba aici, zi de zi, ca de obicei. Nu cred că aceste speculaţii ar avea vreun sens", a declarat Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Cealaltă echipă calificată din grupa D este Borussia Dortmund, care joacă în această seară cu Manchester City. Miza ultimei etape este calificarea în Liga Europei, care poate fi obţinută de Ajax sau City doar în cazul victoriei.

Şi în grupa C, Milan şi Malaga sunt deja calificate, iar Zenit şi Anderlecht mai pot spera doar la Liga Europei. Ruşii joacă în ultima etapă cu italienii, iar belgienii pleacă în vizită la formaţia spaniolă. În grupele A şi B meciurile mai importante sunt PSG - Porto şi Olympiacos - Arsenal, care nu au însă nicio miză după ce echipele calificate şi eliminate s-au desemnat în penultima etapă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu