Cele mai tari accesorii Bluetooth FOTO

Bluetooth 4.0 a fost implementat până acum în doar câteva gadget-uri, dar şi versiunea anterioară a tehnologiei de transfer de date wireless la distanţă mică oferă capacităţi ignorate de mulţi consumatori.

Vă prezentăm cele mai tari accesorii Bluetooth ale momentului, potrivit Hit.ro.

1) Jabra Supreme Headset

Mai mare decât alte dispozitive Bluetooth pentru smartphone, Jabra Supreme este destinat folosirii îndelungate şi oferă calitate audio excelentă.

Headset-ul este însoţit de o aplicaţie pentru smartphone care îmbunătăţeşte calitatea şi oferă o funcţie puternică de noise cancellation. Comenzile vocale sunt un alt atu al acestui accesoriu Bluetooth, dar sunt disponibile doar în limba engleză.

Preţ estimativ: 80 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

2) Jawbone Jambox

Difuzor Bluetooth portabil, Jawbone Jambox oferă calitate audio deosebită pentru mărimea sa şi include şi un microfon care permite preluarea apelurilor telefonice. Durata de viaţă a bateriei variază între 8 şi 10 ore.

Preţul său nu este justificat în mod complet de specificaţii, dar designul îl face un accesoriu Bluetooth foarte atrăgător şi oferă cel mai bun raport calitate/mărime.

Preţ estimativ: 180 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

3) Motorola Elite Silver Bluetooth Headset

Un accesoriu Bluetooth ultra compact, Motorola Elite Silver oferă o calitate audio impresionantă, având în vedere dimensiunile sale mici.

Compact şi uşor, accesoriul Bluetooth are o carcasă specială, ce  poate acţiona ca încărcător, dar utilizatorii care poartă ochelari nu vor fi încântaţi de modul în care se aşeaza pe ureche.

Preţ estimativ: 100 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

4) LG Tone HBS-700

Unul dintre cele mai confortabile accesorii Bluetooth, LG Tone HBS-700 oferă opţiuni mai multe la un preţ mai mic. Pentru utilizatorii pentru care mărimea nu este o problemă, headset-ul LG include un microfon, are o opţiune de vibraţii la primirea unui apel şi controlul volumului şi al player-ului audio este simplu de folosit.

Preţ estimativ: 60 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

5) Motorola MotoActv

Comparat de multi cu un iPad Nano, Motorola MotoActv este un gadget Bluetooth care ofera functii GPS pentru jogging, alaturi de conectivitate Wi-fi si sistemul de operare Android.

Se poate conecta la smartphone-uri, căşti şi alti senzori prin Bluetooth şi poate chiar sugera utilizatorului playlist-uri cu muzica plina de energie atunci când simte că acesta face sport.

Preţ estimativ: 250 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

6) Outdoor Technology Bluetooth Tags

Două căşti Bluetooth conectate printr-un cablu, Outdoor Technology Bluetooth Tags oferă un accesoriu Bluetooth excelent pentru utilizatorii care plănuiesc să asculte multă muzică.

Opţiunile de control sunt uşor de folosit, iar sistemul de prindere pe ureche este eficient şi comod.

Preţ estimativ: 75 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

7) Jawbone Icon HD + The Nerd

Casca Bluetooth Jawbone Icon HD este însoţită de un adaptor USB care elimină nevoia instalării de programe şi optimizării de funcţii atunci când casca este conectată la un computer. Accesoriul a fost creat pentru utilizatorii care intentionează să-l folosească şi la PC, dar oferă toate specificaţiile necesare pentru o cască Bluetooth pentru smartphone şi include şi funcţii A2DP.

Preţ estimativ: 120 dolari

Cele mai tari accesorii Bluetooth

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu