Cele mai spectaculoase ţinute purtate de vedete

Embed:

De obicei, vedetele nu apar în public înainte de a se consulta cu echipa de stilişti. Şi asta pentru că sunt mereu în vizorul aparatelor de fotografiat, iar ţinutele lor sunt analizate în cele mai mici detalii. Dacă unele dintre frumoasele lumii optează pentru rochii sobre, atunci altele tind să fie cât mai îndrăzneţe. Publicaţia britanică The Telegraph a adunat cele mai spectaculoase ţinute care au generat comentarii aprinse în presă.

Au trecut deja 13 ani, însă ţinuta purtată de Jennifer Lopez la Gala Premiilor Grammy din 2000 îi asigură un titlu garantat în topul celor mai îndrăzneţe rochii purtate pe covorul roşu.

La Gala Met din anul 2012, modelul polonez Anja Rubik a atras privirile prin ţinuta sa, lipsa desuurilor fiind evidentă.

Iar actriţa Gwyneth Paltrow s-a remarcat, în acest an, la premiera filmului Iron Man 3, printr-o rochie marca Antonio Berardi, care i-a scos în evidenţă cele mai senzuale părţi ale corpului.

Şi modelul Kelly Brook a reuşit să atragă toate privirile prin ţinuta sa provocatoare.

Într-una dintre apariţiile sale cele mai elegante, Uma Thurman a purtat o rochie neagră din voal, care le-a oferit fotografilor şansa unui instantaneu memorabil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu