Cele mai PROASTE GLUME făcute de studenţi prietenilor beţi FOTO

În studenţie, alcoolul are alt gust, iar petrecerile între studenţi nu cunosc de multe ori limite. Acesta este şi motivul pentru care cei ce nu rezistă la băutură ajung să fie batjocoriţi în cele mai penibile feste, pe care nu le vor uita toată viaţa. Mai mult, ele vor ajunge să fie subiecte de conversaţie ani de-a rândul, la fiecare reuniune, scrie Româniatv.net.

Camerele de cămin sunt, pentru unii studenţi, locul în care au loc toate nebuniile. Acesta este şi motivul pentru care pe Twitter au apărut numeroase fotografii cu tineri pentru care consumul de alcool în cantităţi industriale nu este cea mai bună metodă de petrecere a timpului liber, mai ales atunci când, din cauza alcoolemiei ridicate, corpul nu îi mai ascultă şi intră într-un somn mai adânc decât cel al Frumoasei Adormite.

Acesta este şi momentul în care prietenii binevoitori îşi iau în serios rolurile de apropiaţi şi îşi bat joc în cele mai ciudate moduri de ei. În timp ce anumite glume sunt amuzante, există numeroase alte, situaţii în care limita bunului simţ şi a normalului au fost depăşite vizibil.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu