Cele mai importante evenimente politice ale săptămânii: Revenirea deputaţilor din vacanţă şi anunţul lui Tkaciuk că părăseşte scena politică

Embed:

Revenirea deputaţilor din vacanţă, dar şi anunţul fostului deputat Marc Tkaciuk despre faptul că părăseşte scena politică sunt două dintre evenimentele care au marcat această săptămâna.

Luni, deputaţii au revenit din vacaţă. Peşedintele Parlamentului, Igor Corman, i-a convocat pe şefii fracţiunilor şi pe preşedinţii comisiilor permanente pentru a stabili priorităţile legislative.

În debutul săptămânii, liderii Partidului Democrat au pornit în turneu prin localităţile din ţară. În cadrul acţiunii Expresul PDM "Vocea Moldovei", liderul formaţiunii politice, Marian Lupu, însoțit de miniștri, deputați și vicepreședinți ai partidului, le explică moldovenilor ce înseamnă alegerea directă a candidaţilor pentru Parlament.  

Miercuri, conducerile Partidului Democrat din Moldova și Partidului Social Democrat din România au semnat un protocol de cooperare și parteneriat. Cele doua formaţiuni politice vor realiza idei comune și se vor susţine reciproc atât la alegeri, dar mai ales în dezvoltarea proiectelor economice și sociale de care să beneficieze cetățenii.

Vineri, fostul deputat şi ideolog al Partidului Comuniştilor Marc Tkaciuk a anunţat că pune capăt carierei sale politice. El a declarat că va activa în domeniul ştiinţific.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu