Cele mai IEFTINE destinaţii turistice din LUME

Embed:

Capitala Vietnamului, Hanoi, este cea mai ieftină destinație turistică din lume. Cel puțin asta arată un sondaj realizat de portalul de turism "TripAdvisor".

O vacanță de trei zile în capitala vietnameză, Hanoi, costă în medie 670 de dolari, pentru două persoane. Prețul include cazarea şi mesele. Orașul atrage mii de turiști, deoarece este format din cartiere vechi de secole, care includ peste 600 de temple.

Locul doi în clasament îl ocupă orașul indian Mumbai. Cei care preferă această destinaţie turistică trebuie să plătească aproximativ 770 de dolari pentru trei zile. Experții care au întocmit topul le recomandă celor care ajung în această localitate să viziteze peșterile elefanților. Acestea datează din anul 810, conțin o mulțime de sculpturi și chiar un mic templu din piatră dedicat zeului Shiva

Top trei al celor mai ieftine destinaţii a fost completat de oraşul sud-african Cape Town. Acolo, turiștii vor cheltui pentru trei zile - 790 de dolari. Printre atracţiile turistice se numără penitenciarul de pe insula Robben, în care a stat în detenție Nelson Mandela timp de 27 de ani.
În clasament au mai fost incluse capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, Madrid și Moscova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu