Cele mai frumoase pisici din lume sunt prezente zilele acestea la Chişinău

Embed:

Cele mai frumoase pisici din lume sunt expuse zilele acestea la Chişinău. Peste 100 de animale au fost înscrise în concurs, iar trofeul evenimentului l-a primit o felină de nouă luni de rasa Devon Rex.

"Am venit din Odesa. De fapt, au fost mai mulţi participanţi care au pisici frumoase, dar se pare că suntem cei mai buni. Este foarte bine dezvoltată, arată foarte bine", a spus Irina Moroz participantă.  

Publicul a fost atras şi de o pisică de rasa Savannah. Costul unei asemenea feline poate ajunge până la o mie de dolari, în funcţie de vârstă şi culoare.

"Nu este o pisică obişnuită, seamănă foarte mult cu un căţel, pentru că poate fi uşor dresată. Este devotată, la fel ca un câine. Îi place foarte mult apa, în special să facă baie", a spus Cristina Colesnicova, participantă.

De multă atenţie s-a bucurat şi motanul Albert, care a fost cam stresat de drumul lung din Odesa până la Chişinău.

"Aceste pisici sunt foarte ataşate de oameni. Caracterul se asemănă cu al unui câine, care se bucură foarte mult atunci când vine stăpânul acasă", a spus Alexei Cot, participant.

Copiii prezenţi la expoziţie nu s-au mulţumit doar să admire pisicile, aceştia au vrut să le mângâie ori să le ia acasă.

"Pe aceia o vreau căci este tare frumoasă. De ce o vrei acasă? Căci este albă, dar mie îmi place albul."

"Mi-a plăcut pisica care seamănă cu un leu, căci e foarte mare. Am patru pici acasă, dintre care două sunt de rasă."

Expoziţia durează două zile. Aceasta este la cea de-a patra ediţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu