Cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi în familie

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun pentru a urmări un film alături de familie. Există o mulţime de pelicule care aduc buna dispoziţie în această perioadă a anului şi pe care le poţi revedea de zeci de ori fără să te plictiseşti.

Iată câteva filme pe care le poţi urmări de Crăciun:

Poveste de Crăciun (1983)

Ralphie, un băieţel de 9 ani (Peter Billingsley), visează să aibă o armă Red Rider BB şi încearcă să îi convingă pe toţi că acesta este cadoul perfect. Însă adulţii cred că jucăria ar putea fi prea periculoasă pentru Ralphie.

Elful (2003)

Un elf nechibzuit (Will Ferrell) îşi caută în New York tatăl pierdut (James Caan).

Un Crăciun de neuitat (1989)

Rude enervante, veveriţe maniace şi un brad prea mare – este povestea de Crăciun al familiei Griswold. Evenimentul nu este unul obişnuit, plin de bucurii, simplu, însă este de neuitat.

Coşmar înainte de Crăciun (1993)

Povestea animată a lui Tim Burton în care Regele Dovleac îl răpeşte pe Moş Crăciun şi începe să împartă darurile în locul acestuia.

Poveste trăsnită de Crăciun (1988)

Un producător de televiziune cinic şi încrezut (Bill Murray) observă că viaţa sa începe să semene în mod inexplicabil cu cea a personajului Scrooge din povestea Colinda de Crăciun a lui Dickens.

Singur acasă (1990)

Un baieţel de 8 ani (Macaulay Culkin) este încântat să petreacă Craciunul departe de familia sa. Asta până când doi hoţi (Joe Pesci and Daniel Stern) îi strică petrecerea.

Holiday Inn (1942)

Jim (Bing Crosby) vine în oraş pentru a deschide o pensiune rustică alături de prietenul sau (Fred Astaire).

O viaţă minunată (1946)

Ameninţat cu falimentul, George Bailey (Jimmy Stewart) regretă ziua în care a fost născut. Un înger îl face să se răzgândească.

Miracolul din Strada 34 (1947)

Kriss Kringle e un bătrânel simpatic care seamănă foarte mult cu Moş Crăciun. Magazinul Cole’s avea nevoie de un Moş Craciun, iar el se potrivea perfect "descrierii postului" şi, rapid, devine cel mai iubit om din New York.

Muppet – Colinda de Crăciun

Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie şi tot restul găştii lui Jim Henson fac parte din povestea lui Charles Dickens, "A Christmas Carol", narată de însuşi autorul, interpretat de Marele Gonzo şi ajutat de sobolanul Rizzo.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu