Cele mai frumoase femei din toate timpurile. Se împlinesc 65 de ani de la prima ediţie a "Miss World"

Embed:

Femeile frumoase au fost apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Astăzi se împlinesc 65 de ani de la prima ediţie a concursului "Miss World". Competiţia a fost organizată la Londra şi au participat 26 de reprezentante ale sexului frumos din toate colţurile lumii. 

Prima câştigătoare a concursului "Miss World" a fost Kiki Hakansson, o frumoasă tânără în vârstă de 22 de ani din Suedia. Ea a primit în dar bijuterii şi un cec în valoare de o mie de lire sterline.

Un an mai târziu, distincţia i-a fost oferită unei tinere din Olanda. Este vorba despre atrăgătoarea Catharina Lodders. După doi ani, ea s-a căsătorit cu renumitul interpret american Chubby Checker.

În 1973, concursul a fost câştigat de o americancă. Gurile rele spuneau atunci că imediat după ce a primit acest titlu, tânăra a început să iasă cu bărbaţi influenţi din Statele Unite.

12 ani mai târziu, cea mai frumoasă femeie din lume a fost declarată o tânără din Islanda. Ea însă nu a continuat profesia de model, dar s-a căsătorit, a născut trei copii şi s-a dedicat familiei.

Renumita actriţă şi fotomodel indian Aishwarya Rai a fost cea care a devenit "Miss World" în anul 1994. Presa internaţională a scris de mai multe ori că ea ar fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. În anii următori, titlul a fost cucerit de reprezentante din Africa, China şi Rusia.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu