Cele mai ciudate pofte înainte de moarte. Ce au mâncat vedetele din întreaga lume

Atunci când vedetele dispar înainte de timpul lor, de multe ori oamenii sunt fascinaţi de detaliile minore din momentele lor finale, relatează mediafax.ro.

Vedetele au avut pofte fel de fel înainte de a trece în lumea de dincolo. Iată care au fost cele mai interesante dintre ele:

1. Elvis Presley

Ulima masă al lui Elvis, pe data de 16 august 1977, nu a fost unul dintre sandwich-urile lui faimoase, cu unt de arahide, banane şi bacon, ci îngheţată şi biscuiţi cu ciocolată.

2. Michael Jackson

Urmând să mearga într-un turneu de revenire, regele popului a murit în circumstanţe suspecte pe 25 iunie 2009, iar ultima sa masă a fost o salată destul de sănătoasă cu spanac şi piept de pui.

3. John Lennon

În drum spre studioul de înregistrări din New York, fostul membru al trupei Beatles, John Lennon, s-a bucurat de un sandwich de carne de vită cu planul de a avea o masa mai mare odată ce ajunge acasă. Din păcate, la întoarcerea sa, a fost împuşcat de Mark David Chapman în afara apartamentului său, la data de 8 decembrie 1980.

4. Whitney Houston

Cântăreaţa, actriţa şi producătorul care a câştigat premiul Grammy s-a înecat în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012. Înainte de incident a comandat un hamburger şi un sandwich de curcan, împreună cu o porţie de cartofi prajiti, şampanie şi Heineken.

5. Jimi Hendrix

Unul dintre cei mai mari chitarişti rock’n’roll a murit la vârsta de 27 de ani, la 18 septembrie 1970, în timp ce locuia la hotelul Samarkand din Londra. Ultima sa masă a fost o sandwich cu ton, pregătit de prietena lui, Monika Dannemann.

6. Prinţesa Diana

Înainte de moartea ei tragică, pe 31 august 1997, Diana s-a bucurat de o porţie de limbă de mare, alături de legume tempura şi o omletă cu ciuperci şi sparanghel la restaurantul L'Espadon din cadrul Ritz Carlton din Paris.

7. Brittany Murphy

Actriţa din ”Clueless” de 32 de ani a murit brusc pe data de 20 decembrie 2009. Potrivit anchetatorilor, ultima ei masa a constat din tăiţei, mâncare thailandeză şi Gatorade.

8. Ernest Hemingway

Hemingway s-a sinucis la data de 2 iulie 1961. Ultima sa masă a fost foarte potrivită pentru autor: friptură în stil New York, cartofi copţi, salată Caesar şi vin Bordeaux.

9. Napoleon Bonaparte

Cu o masă constând din mâncare de ficăţei, cotlete de porc, sote din rinichi de porc, ouă la cuptor şi pâine prăjită cu usturoi şi roşii coapte, împăratul auto-numit al Franţei a avut o ultimă masă delicioasă în exil pe insula Sfânta Elena.

10. Saddam Hussein

Potrivit reporterilor, ultima masă a lui Saddam a constat din pui fiert şi orez cu apă caldă amestecată cu miere. I-au fost oferite şi tigări, însă acesta a refuzat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu