Cele mai ciudate ”partenere de sex”. Nu o să-ți vină să crezi ce le-a trecut unora prin cap!

Sex-shopurile sunt pline de obiecte care ar putea contribui la satisfacerea fanteziilor erotice ale persoanelor cu cele mai ciudate preferinţe, însă sunt şi lucruri bizare pe care nu le putem găsi în magazinul unde se vând "instrumente " ce asigură plăcerea. Vă prezentăm o listă a celor mai ciudate lucruri cu care bărbaţii din întreaga lume au fost suprinşi făcând sex, potrivit Libertatea.ro.

Gardul viu. Ideea i-a venit unui bărbat în vârstă de 26 de ani, care a fost arestat după ce a încercat să facă sex cu ... gardul ce împrejmuia un parc din Londra.Daniel French, care a avut straniile fantezii erotice, nu a recunoscut decât că era beat, restul acuzaţiilor părându-i-se absudre şi dezgustătoare, în momentul în care s-a trezit.

Păpuşa. Deşi pare un pic ciudat, cei care au avut ideea aceasta au plecat de la premisa că fiecare dintre noi şi-a văzut măcar o dată partenera ca pe o jucărie sexuală, fapt ce ar putea deveni foarte supărător pentru persoana implicată. Aşa că "iubita de jucărie" a fost considerată cea mai bună alternativă, care nu zice niciodată nu, indiferent ce ar vrea bărbatul de la ea.

Bicicleta. Cel care a încercat să facă sex cu o bicicletă se numeşte Robert Stewart. El a fost surprins de două femei de serviciu când, fiind dezbrăcat de la brâu în jos, încerca să-şi satisfacă ciudata fantezie. Procurorii nu au găsit o lege care să interzică fapta sa, aşa că l-au acuzat că le-a provocat traume celor două femei.

Manechinul. Nu e de mirare că manechinele sunt pe lista fanteziilor erotice, doar ele reprezintă idealul multor bărbaţi. "Femeile de plastic" sunt perfecte. Formele lor sunt exact aşa cum ţi-ai dori şi mai mult de atât, ele nu se plâng dacă nu reuşeşti să le satisfaci.

Aspiratorul.
Deşi a fost surprins în mijlocul acţiunii, cel care a încercat să-şi satisfacă nevoile sexuale folosind aspiratorul a declarat că el nu vroia decât să-şi curăţe pantalonii de praf. Mai îngrijorător este că acesta nu a fost un caz singular, aspiratorul constituind o alternativă pentru mai mulţi bărbaţi.

Cadavrul. Deşi pe mulţi dintre noi îi îngrozeşte numai ideea, se pare că există şi persoane pe care cadavrele pur şi simplu îi excită. Acesta este şi cazul a trei tineri din SUA care au dezgropat un cadavru pentru a face sex cu el. Neavând o lege care să interzică acestă oroare, procurorii acuzării au mizat pe faptul că un trup neînsufleţit nu îşi poate da acordul pentru actul sexual, aşa că reprezintă o infracţiune.

Maşina. Foarte mulţi bărbaţi si nu numai s-au declarat îndrăgostiţi de propriile maşini, însă de aici şi până la a considera autovehiculul obiect sexual e cale lungă. Şi totuşi, un american, care a făcut prima dată sex cu o maşină la vârsta de 15 ani, a declarat că nu s-a simţit niciodată atras nici de femei, nici de bărbaţi şi nici nu simte nevoia să schimbe acest lucru. Americanul a avut nu mai puţin de 1000 de "partenere".

Capra. Nu, nu este vorba despre renumita poziţie pe care o preferă mulţi bărbaţi, ci despre animal.Cazurile de zoofilie au devenit din ce în ce mai frecvente, dar cu toate acestea, nu putem să nu ne întrebăm ce a fost mintea celui care " a agresat sexual" capra, mai ales că proprietarul animalului l-a obligat să plătească pentru vietatea care a devenit "partenera" sa.

Stâlpul de iluminat. Un bărbat de 32 de ani a fost arestat pentru că simula un act sexual cu un stâlp de iluminat. Inculpaul a fost eliberat pe cauţiune, dar după ce au fost intervievaţi mai mulţi martori, printre care şi copii, acesta a fost rechemat la audieri.

Masa. Un american a fost acuzat de acte de indecenţă în locuri publice pentru că vecinii l-au surprins de mai multe ori făcând sex cu ... masa. Da, cu masa, nu pe masă.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu