Cele mai ciudate cereri ale posesorilor de Rolls-Royce: Cu ce a dorit un milionar să-i fie tapetat interiorul maşinii

Chiar dacă luxoasele Rolls-Royce au numeroase dotări, nu puţini sunt cei care preferă să-şi personalizeze automobilul după propriile gusturi, scrie gandul.info.

Dorinţele unora sunt însă de-a dreptul ciudate sau amuzante. Dan Balmer, managerul general al diviziei Asia-Pacific a dezvăluit câteva dintre cele mai bizarre cereri ale clienţilor companiei Rolls-Royce.

„Un bărbat din Orientul Mijlociu, un prinţ, ne-a cerut ca întreaga tapiserie să fie înlocuită cu tartanul specific uniformelor şcolii la care el studiase în Scoţia”, a povestit Balmer. De asemenea, în podea i-au fost montate un mini-bar şi o cutie frigorifică în care să-şi ţină băuturile atunci când merge la vânătoare.

Pe de altă parte, un client din Marea Britanie a solicitat ca lemnul provenit din propria livadă să fie utilizat pentru interiorul Rolls-Royce-ului său.

„Acest lucru este extrem de dificil de făcut pentru că lemnul pe care noi îl folosim provine din păduri ce ţin cont de conceptul de gestionare durabilă. Însă în acest caz, bărbatul dorea oricum să taie toţi copacii din livada sa”, a explicat Dan Balmer.

O altă situaţie amuzantă povestită de manager a fost cea provocată de un client american, fan al mărcii Ferrari şi colecţionar de astfel de automobile galbene.

„A venit la noi cu mostră de vopsea de la Ferrari-ul lui şi ne-a spus că vreau aceeaşi culoare şi în Phantom-ul", a spus Balmer.

Aşadar, maşina a fost modificată după dorinţa bărbatului, însă după numai un an, acesta a revenit spunând: „Tot ce aţi schimbat în galben, vreau acum să schimbaţi în roşu”.

Clientul nu s-a oprit aici, astfel că după încă un an s-a reîntors: „Tot ce aţi schimbat în roşu, vreau acum să schimbaţi în violet”, şi-a amintit Dan Balmer amuzat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu