Cele mai bune 8 tenismene din lume, gata de Turneul Campioanelor de la Singapore. Cine este favorita competiţiei

Embed:

Cele mai bune 8 tenismene din lume sunt gata de ultima mare competiţie din acest an - "Turneul Campioanelor" de la Singapore.

Favorita numărul unu a competiţiei este românca Simona Halep. Liderul mondial va juca în grupa "roşie", alături de Elina Svitolina, Caroline Garcia şi Caroline Wozniacki. În prima etapă, luni, Simona Halep se va confrunta cu franțuzoaica Garcia.

"Trebuie să alerg foarte mult în grupa mea. Toate ne mișcăm bine, Garcia joacă un pic mai greu, dar lovește mingea mai tare. Va fi o grupă foarte dificilă, fiecare meci va fi greu, dar avem cele mai bune opt jucătoare din lume și toată lumea joacă un tenis nebun aici. Vreau doar să joc și să încerc să câștig fiecare meci în parte", a declarat Halep.

"Halep, Svitolina, Wozniacki sunt cele mai bune și fiecare dintre ele are un stil aparte. O să încerc să fiu foarte agresivă, să joc cu armele mele. Cu siguranţă, meciuri mai tari ca acestea nu găsești", a spus Caroline Garcia.

Meciurile grupei "albe" sunt programate pentru duminică. Spaniola Garbine Muguruza Blanco se va confrunta cu letona Jelena Ostapenko, iar Karolina Pliskova va juca împotriva americancei Venus Williams.

Turneul Campioanelor se va disputa în perioada 22-29 octombrie. Anul trecut, competiţia a fost câştigată de Dominica Țibulkova din Slovacia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu