Cele mai bine plătite joburi vacante din Moldova. Ce companii caută muncitori și oferă un salariu de 30 de mii de lei

Embed:

O companie IT caută de mai mult de jumătate de an un programator. Chiar dacă oferă un salariu de până la 30 de mii de lei, postul este încă vacant. Asta arată un top cu lista celor mai bine plătite joburi, făcut lunar de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.     

Un operator de telecomunicații mobile este e mai mult timp în căutarea unui manager, căruia i se propune o leafă de 25 de mii de lei.

Totodată, alte firme din domeniul tehnologiilor informaționale sunt gata să ofere salarii de până la 19 mii de lei pentru specialişti IT.

Un hipermarket care urmează să fie deschis în Capitală caută inginer, iar pentru asta oferă lunar o remunerare de până la 13 mii de lei.

Salarii de 12 mii de lei sunt propuse sudorilor, mecanicilor, dar şi unui tehnician din industria textilă. De asemenea, se caută un traducător cu studii superioare, care va primi 11 mii de lei şi un contabil-şef care urmează să fie remunerat cu peste 10 mii de lei.

Clasamentul mai arată că întreprinderile care propun cel mai bine plătite locuri de muncă îşi desfăşoară activitatea în Chișinău și Bălţi. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu