Cele mai apreciate fotografii din 2017 pe Instagram. Care postare e pe primul loc

Cele mai apreciate fotografii din 2017 pe Instagram îi au în prim-plan pe Beyonce, Cristiano Ronaldo și Selena Gomez. Postarea prin care Beyonce anunță că e însărcinată e pe primul loc cu 11,5 milioane de aprecieri, scrie libertatea.ro.

În 2016, Selena Gomez a avut cea mai apreciată fotografie de pe Instagram, dar anul acesta a căzut pe locul al treilea după Beyonce și Cristiano Ronaldo.

Fotografia intitulată ”Anunțul despre sarcină” postată de Beyonce pe 1 februarie, ocazie cu care a anunțat că este însărcinată și că va aduce pe lume doi copii a primit cele mai multe aprecieri de anul acesta. Imaginea o prezintă pe Beyonce îngenunchiată pe un pat de flori arătându-și burtica de gravidă. La câteva zile după aceea a apărut la a 59-a gală a premiilor Grammy îmbrăcată într-o rochie aurie.

Selena Gomez se află pe locul al treila cu fotografia în care anunță că a suferit un transplant de rinichi. Fiind cea mai urmărită celebritate de pe Instagram, cu 130 de milioane de fani, cântăreața a primit 10,3 milioane de like-uri pentru fotografia realizată alături de prietena sa Francia Rasia, după operația de rinichi.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu