Cel puţin 103 oameni au murit, după ce un feribot s-a răsturnat pe râul Brahmaputra

Embed:

Tragedie în India. Cel puţin 103 oameni şi-au pierdut viaţa în urma naufragiului unui feribot în nord-estul ţării. Autorităţile indiene desfăşoară o operaţiune de căutare a supravieţuitorilor. La bordul ambarcaţiunii se aflau 300 de pasageri.

"Am salvat 60 de pasageri, care au fost transportaţi la cel mai apropiat spital, unde urmează să primească tratamentul necesar. Sperăm că majoritatea celor daţi dispăruţi sunt vii, dar este foarte greu să efectuăm scufundări pentru că sunt curenţi foarte puternici", a declarat Alok Kumar Singh, oficial indian.

20 de scafandri caută persoanele dispărute în apele râului. Potrivit informaţiilor, pe lângă faptul că la bordul navei erau 300 de persoane, nava era supraîncărcată cu mărfuri şi saci de orez. Se ştie că, la bord nu erau veste sau bărci de salvare. Accidentul s-ar fi produs din cauza unei furtuni şi a curenţilor puternici, iar nava a fost ruptă în două. Nava a naufragiat în râul Brahmaputrei, în statul Assam.

Astfel de tragedii se întâmplă destul de des în India, din cauza nerespectării normelor de siguranţă de şi a numărului prea mare de pasageri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu