Cel mai WOW show pentru copii. În cadrul primei ediţii WOW Kids, 39 de copii şi-au arătat talentele

Embed:

WOW KIDS, cel mai tare show din Moldova, a debutat, aseară, la PRIME. În cadrul primei ediţii, 39 de copii carismatici şi-au dezvăluit talentele în faţa întregii ţări. Abilităţile lor au fost evaluate de un juriu format din coregraful Teodor Rădulescu şi interpreţii Natalia Gordienco şi Nicu Ţărnă.

Aşa cum erau copleşiţi de emoţii, concurenţii au fost încurajaţi de prezentatorii Ludmila Bălan şi Mircea Marco.

Primul erou al ediţiei a fost David, un băiat de doar 4 ani - pasionat de coafură. 

Ulterior, scena WOW KIDS a fost invadată de 34 de dansatori.

"Într-un moment dat credeam că ei o să dea peste noi, lângă fotoliu o să danseze lângă noi", a spus juratul WOW KIDS, Natalia Gordienko.

Un alt concurent, Damian Donţu, în vârstă de şapte ani, a impresionat juriul prin cunoştinţele sale în geografie.

"E fenomen pentru mine, nu pot să înţeleg acest lucru. Nici nu cred că poţi să-nveţi", a afirmat juratul WOW KIDS, Teodor Rădulescu.

Diana Scripnic a urcat pe scena WOW KIDS pe role şi a demonstrat că ar putea reprezenta cu mândrie ţara noastră la campionatele de patinaj artistic.

"Când intru pe gheaţă, mă simt în largul meu. Am emoţii deoarece este foarte multă lume", a zis concurenta Diana Scripnic.

Iar Daniela Sclifos, în vârstă de 11 ani, a impresionat juriul şi publicul cu vocea sa. 

"Are o voce foarte puternică, chiar o să-mi facă şi mie concurenţă peste 5-10 ani", a zis juratul WOW KIDS, Natalia Gordienco.

O prestaţie incendiară a avut-o şi luptătoarea Diana Ceban, care a demonstrat că ştie să se bată cu talent.

"Dacă mă puneaţi pe mine să fac o combinaţie pe care a făcut-o ea, muream, sau cel puţin nu puteam vorbi o oră jumate", a spus juratul WOW KIDS, Teodor Rădulescu.

La finalul ediţiei, notele juraţilor au fost adunate, iar concurentul care a acumulat cel mai mare număr de puncte a ajuns în Marea Finală.

Cine este cel mai WOW copil din ţară, care va obţine premiul mare de 100 de mii de lei, se va decide în finală.

WOW Kids este o emisiune de divertisment pentru telespectatorii de toate vârstele, iar următoarea ediţie a show-ului va putea fi urmărită la PRIME TV sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 20:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu