Cel mai vârstnic jucător din NHL a reuşit să înscrie de trei ori într-un meci

Embed:

Atacantul echipei New Jersey Devils, Jaromir Jagr a reuşit o nouă performanţă în Liga Nord-Americană de hochei. Cehul a devenit cel mai vârstnic jucător din NHL care a reuşit să înscrie de trei ori într-un meci. Jagr a marcat un hat-trick în partida cu Philadelphia Flyers.

New Jersey Devils a învins pe teren propriu formaţia Philadelphia Flyers cu scorul de 5-2. Eroul meciului a fost veteranul de 42 de ani, Jaromir Jagr, care a marcat de trei ori în poarta adversă. Jagr a reuşit al 15-lea hat-trick din carieră, însă primul după o pauză de nouă ani.

Astfel, el a devenit cel mai vârstnic jucător care a reuşit un hat-trick în Liga Nord-Americană de hochei. Cehul a doborât recordul legendarului Gordy Howe, care în 1969 a marcat de trei ori într-un meci, având 41 de ani.

Într-o altă partidă, Nashville Predators a umilit pe teren propriu formaţia Buffalo Sabres cu scorul de 6-1. Gazdele conduceau cu 4-0 deja după prima perioadă, în urma reuşitelor lui Brassard, Kreider, Nash şi Boyle.

Hagelin şi Fast au marcat încă de două ori pentru Predators, iar oaspeţii au înscris pucul de onoare prin Stafford.

În urma acestei victorii, Nashville Predators a urcat pe locul doi în Conferinţa de Vest, având cu trei puncte mai puţine decât liderul Anaheim Ducks, dar şi cu trei meciuri mai puţine jucate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu