Cel mai sângeros CRIMINAL din lume! Care este numărul total al victimelor sale

Un fost polițist din Rusia, care servește o condamnare pe viață pentru abuzarea sexuală și uciderea cu bestialitate a 22 de tinere, a recunoscut că numărul total al victimelor sale este 81. Această cifră îl face cel mai sângeros criminal în serie din fostul URSS și îl plasează pe locul trei în lume, informează realitatea.net.

Mikhail Popkov, în vârstă de 52 de ani, este un fost polițist din Rusia. Tată al unui copil, acesta este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a 22 de tinere.

Ulterior, polițiștii au mai descoperit că alte 25 de tinere i-au picat victime criminalului. Potrivit autorităților ruse, Popkov a recunosc însă că numărul total al victimelor sale este de 81. Crimele au avut loc între anii 1994 și 2000.

„Vârcolacul” a ucis 81 de femei cu vârste între 17 și 38 de ani

Victimele preferate ale fostului polițist, supranumit „Vârcolacul”, erau femeile cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani. Popkov și-a motivat acțiunile spunând că astfel curăța străzile de prostituate.

Bărbatul le ademenea pe tinere în mașina de poliție, oferindu-se să le conducă acasă. Apoi, le ducea într-un loc izolat unde le abuza sexual și le ucidea într-un mod grotesc.

Femeile erau tranșate cu fierăstraie, cuțite și șurubelnițe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu