Cel mai rapid om din lume, fostul atlet Usain Bolt, a jucat fotbal sub comanda lui Jose Mourinho

Embed:
Cel mai rapid om din lume, fostul atlet Usain Bolt, a jucat fotbal sub comanda lui Jose Mourinho. Jamaicanul nu a fost legitimat la Manchester United, ci a jucat într-un meci caritabil în echipa la care antrenor era tehnicianul portughez.

În "Meciul Prieteniei" jucat la Basel, Usain Bolt a fost coechipier cu foste vedete ale fotbalului precum Marcel Desailly şi Patrick Kluivert, însă l-a avut drept adversar pe legendarul Diego Armando Maradona.

"Râdeam pentru că jucam cu băieții, cu toate aceste vedete şi pentru că am fost parte a acestui eveniment. Toţi ştiu că vreau să devin fotbalist, iar eu m-am distrat de minune", a spus fostul atlet Usain Bolt.

Maradona a avut, la rândul său, colegi cu nume grele în fotbal. Super-starul argentinian a jucat alături de David Trezeguet, Hernan Crespo, Roberto Carlos și Marco Materazzi. Pe lângă aceştia, în echipa campionului mondial din 1986 a jucat şi Gianni Infantino, preşedintele FIFA.

Partida a fost organizată de o celebră companie de ceasuri cu scopul de a începe numărătoarea inversă până la startul turneului final din Rusia al Campionatului Mondial de Fotbal.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu