Cel mai puternic smartphone al anului ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi a crescut foarte mult în ultimii ani, vânzând online în timp record sute de mii de telefoane. Pregătește Xiaomi Mi5 și Mi5 Plus, iar ultimele noutăți despre cel din urmă îl dau drept cel mai puternic telefon al anului, potrivit playtech.ro

Anul trecut, Xiaomi Mi4 a fost un rival foarte bun pentru iPhone 6, atât în ceea ce privește designul, cât și performanțele. Și așa cei de la Xiaomi au demonstrat că pot crea dispozitive de calitate, fără a fi foarte scumpe. Apoi, au surprins utilizatorii și presa de specialitate cu modelul Xiaomi Mi Note, cu dotări foarte bune și un design apreciat.

Pentru anul acesta, se știe deja că Xiaomi pregătește două telefoane. Mi5 va fi un rival pentru telefoanele cu ecrane de aproximativ 5 inci, pe când versiunea Plus va concura cu Galaxy Note 5 și cu iPhone 6s Plus. Prețul pentru Xiaomi Mi5 este estimat la 400 de dolari, astfel că versiunea Plus este așteptată să coste ceva mai mult.

În plus, până acum, se știe că ecranul va fi de 5,7 inci și la rezoluție QuadHD cum au cele mai bune telefoane de până acum. Totuși, dotările de vârf nu se opresc aici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu