Cel mai puternic boxer şi-a ales următoarea victimă. AFLĂ DETALII

Embed:

Cel mai puternic om din box, ucraineanul Vladimir Kliciko şi-a ales următoarea victimă! Kliciko, care l-a învins la puncte pe David Haye sâmbăta trecută la Hamburg şi a unificat patru dintre cele cinci centuri mondiale la categoria grea îl vrea ca adversar pe britanicul Dereck Chisora sau americanul Chris Arreola. Lupta urmează să aibă loc în decembrie 2011.

Campionul mondial la categoria grea la patru versiuni, Vladimir Kliciko, trebuie să-şi aleagă un adversar în faţa căruia să-şi apere centurile. Chiar dacă cu o lună în urmă ucraineanul anunţa că s-ar putea retrage împreună cu fratele său Vitalii - deţinătorul celei de-a cinci centuri la categoria grea, Vladimir a prins la puteri după lupta cu Haye, pe care a câştigat-o sâmbăta trecută şi îşi alege o altă victimă. Cel mai probabil, Vladimir va boxa cu britanicul Dereck Chisora.

Cel mai mic dintre fraţii Kliciko şi Chisora urmau să boxeze şi în 2010, însă lupta a fost anulată de două ori, din cauza unei accidentări. Pe 23 iulie britanicul se va întâlni în ring cu Tyson Fury, la Londra.

Al doilea presupusul adversar al lui Vladimir Kliciko, conform Boxingscene.com, ar putea fi americanul Chris Arreola. Antrenorul lui Kliciko, Emanuel Steward, a anunţat că lupta dintre Vladimir şi Arreola, cel pe care Vitalii l-a învins în 2009, ar putea avea loc în decembrie 2011, la New York, în Madison Square Garden.

Vladimir Kliciko a câştigat, la puncte, disputa cu David Haye, sportivul din Ucraina trecându-şi astfel în cont încă o centură de campion. În total, Vladimir deţine titlurile versiunilor WBA, WBO, IBO şi IBF.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu