Cel mai mic încărcător de iPhone din lume

Odată cu apariţia smartphone-urilor, din ce în ce mai performante a scăzut simţitor şi perioada de utilizare între două încărcări ale bateriei. Aşa se face că tot mai mulţi utilizatori se văd nevoiţi să se plimbe cu încărcătoarele după ei sau în cel mai fericit caz să aibă la îndemână un cablu USB care să le permită alimentarea acumulatorului din mers, informează playtech.ro.

Nici posesorii de iPhone nu scapă de aceste bătăi de cap, dar din fericire, mai nou, se pot bucura de o soluţie inedită, un încărcător sub forma unui breloc de chei. Denumit JuiceBuddy, gadget-ul se dovedeşte foarte util mai ales din punct de vedere al dimensiunilor extrem de reduse care îl recomandă drept partenerul ideal atunci când ai nevoie de un pic de energie pentru iPhone-ul tău.

"Jucaria" oferă posibilitatea de a ataşa smartphone-ul direct la priza cu ajutorul unui design ingenios, dar în timp ce iPhone-ul său iPod-ul ar putea beneficia de o astfel de încărcare, greutatea unui iPad ar putea fi puţin cam mult pentru cel mai mic încărcător din lume.

Practic JuiceBuddy oferă utilizatorilor acces la un conector standard Apple şi o mufă USB, ambele înglobate într-un breloc din policarbonat. Utilizatorii îl pot comanda de aici, la un preţ promoţional de 25 de dolari, urmând ca ulterior să poată fi achiziţionat în schimbul a 30 de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu