Cel mai iubit dascăl din Lipoveni: Profesoara Angela Negrub, premiată de Fundaţia Edelweiss

Recunoștința şi succesul elevilor sunt cele mai mari satisfacţii pentru un dascăl. De ele se bucură şi Angela Negrub, profesoară de limbă română la Liceul cu profil sportiv din satul Lipoveni, raionul Cimişlia.

Ea este cea de-a treia câştigătoare a concursului ”Cel mai iubit dascăl”. În spatele acestei surprize s-au aflau elevii săi, din clasa a 12-a, care au trimis Fundaţiei Edelweiss un filmuleţ video în care şi-au exprimat recunoştinţa.

"Eu vreau să invităm aici, bună ziua la toată lumea, pe doamna Angela Negruţă. Dumneavoastră aţi fost desemnată cea mai ibită dintre dascăli. Felicitări. Bravo", a felicitat-o pe doamna profesoară, Lidia Cucoș, manager Edelweiss

Angela Negrub este profesoară de mai bine de 27 de ani, iar conexiunea pe care o are cu elevii săi se vede de departe.

"Am nişte emoţii deosebite, cred că înă nu realizez ceea ce se întâmplă. Mă voi strădui în contiuare să vă îndreptăţesc aşteptările, instruindu-vă corect şi avându-mă alături de mine ca să vă învăţ a învăţa şi a iubi",  a spus profesoara de limbă română, Angela Negrub

Discipolii spun că le va fi dor de profesoara lor.

"Am vrut să-i facem o surpriză pentru că este ultimul an şi vrem să o bucurăm. O iubim şi o să ne fie foarte dor de ea."

"O persoană formidabilă, inteligentă, blândă, ne este şi mamă, dirigintă şi profesoară. Mereu ne susţine când avem nevoie."

"Este cea mai blândă fiinţă, mereu ne înţelege, mereu ne sfătuieşte în cele mai grele momente."

"Mulţumim dumneavoastră, Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, este un lucru pozitiv. Un proiect foarte bun. Astăzi dascălul merită apreciere", a spus directorul liceului din satul Lipoveni, Gheorghe Rusu.

În cadrul concursului vor fi premiaţi zece profesori. Elevii care vor să-şi arate recunoştinţa faţă de un anumit dascăl trebuie să trimită un filmuleţ şi o scrisoare de recomandare pe adresa fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Dosarele pot fi depuse până în 1 iunie 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu