Cel mai înalt baschetbalist. La vârsta de 17 ani are înălțimea de 2,35 metri

Un român de 17 ani este cel mai înalt baschetbalist european și visează să ajungă în NBA. Robert Bobroczky este un tânăr ce a ajuns să măsoare 2 metri și 35 de centimetri înălțime.

Robert s-a născut la Arad și este fiul unui fost jucător al echipei naționale de baschet masculin a României. În prezent el este component al echipei SPIRE Institute de lângă orașul Cleveland, în statul american Ohio. Cu toate că se deosebește foarte clar de semenii săi, faptul nu îl deranjează cîtuși de puțin pe baschetbalistul român.

"Mulți oameni nu au mai văzut până acum jucători de o asemenea înălțime. Faptul că există reacții diverse este ceva normal. Trebuie să gândești pozitiv și totul va fi bine", a spus Robert Bobroczky, baschetbalist.

Robert ar dori să-i calce pe urmele lui Ghiță Mureșan și să ajungă într-o zi în Liga Nord-Americană de baschet profesionist.

"Nu sunt mulți jucători care au reușit acest lucru. Dacă se va întâmpla aceasta, ar fi ceva imens pentru mine și pentru familia mea. Bănuiesc că va fi o presiune pentru mine, dar sunt obișnuitcu asta", a mai spus Robert Bobroczky, baschetbalist.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu