Cel mai important meci al sezonului: Astăzi va avea loc finala Cupei Moldovei

Embed:

Fotbalul revine, din nou, în prim plan cu cel mai important meci al sezonului. Astăzi, va avea loc finala Cupei Moldovei, în care se întâlnesc echipeleantrenor FC Tiraspol. Trofeul disputat în această seară a fost confecţionat în Polonia.

FC Veris a devenit prima formaţie din a doua ligă care a ajuns în finala Cupei Moldovei. Antrenorul Dănuţ Oprea a anunţat că echipa sa va fi şi prima finalistă din ultimii opt ani care va folosi în teren doar jucători moldoveni.

"Sunt mândru de ei. Sunt mândru de faptul că, după foarte mult timp, o finală de Cupă este abordată de una dintre echipe formată numai din jucători moldoveni. Anunţ că în primul 11 vor fi doar jucători din Moldova", a declarat antrenorul Veris, Dănuţ Oprea.

Şi pentru FC Tiraspol duelul din această seară este prima finală de Cupă din istoria echipei. "Şansele sunt egale. Într-un singur meci se poate întâmpla orice. Cred că aici va depinde mult de starea de spirit a jucătorilor", a precizat antrenorul FC Tiraspol, Vlad Goian.

Câştigătoarea Cupei Moldovei se va alege cu un trofeu confecţionat în Polonia. Cupa cântăreşte zece kilograme şi este din alamă placată cu aur. Trofeul nu este transmisibil şi va rămâne în posesia echipei câştigătoare.

Finala Cupei Moldovei, dintre Veris şi FC Tiraspol, se joacă astăzi, pe arena Zimbru, de la 20:00. Biletele pot fi cumpărate la casele stadionului până la ora meciului, iar preţul acestora variază între 20 şi 60 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu