Cel mai ieftin coupe cu patru uși vine din Rusia: TagAZ Akvella

Un producător rus de automobile a lansat cel mai ieftin coupe cu patru uși din lume. Numele automobilului este TagAZ Akvella, notează automarket.ro. 

O mică companie auto rusească denumită TagAZ a prezentat publicului cea mai recentă creație. Modelul se numește Akvella și este un coupe cu patru uși.

Fotografiile de prezentare ne prezintă un automobil zvelt vopsit într-o puternică nuanță de roșu. Pare un automobil sportiv, dar cel mai mare atu al acestei mașini rusești este prețul. În Rusia va costa 387.550 ruble, aproximativ 10.000 euro. 

Pentru acest preț clienți vor primi un automobil dotat cu ABS, aer condiționat, scaune încălzite și un număr nespecificat de airbaguri. Jantele din aliaj sunt cel mai probabil opționale.

Datele tehnice sunt vagi dar cel mai probabil sub capotă găsim un motor pe benzină cu patru cilindri de 1.6 litri. Producătorul promite că în curând va da publicității un set complet de date tehnice și fotografii.

Akvella va fi prezentată publicului la Salonul Auto de la Moscova din luna august și va fi disponibilă la vânzare din acestă toamnă. Deocamdată, TagAZ nu are planuri să vândă acest model în afara Rusiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu