Cel mai gras copil din lume suferă de OBEZITATE MORBIDĂ. Ce îl poate salva (FOTO)

Mohammad Abrar, un băiat de numai 10 ani din Pakistan este considerat a fi cel mai gras copil din lume. La vârsta lui, minorul cântărește nu mai puțin de 189 de kilograme și are numeroase probleme de sănătate, scrie spynews.ro.

Mohammad Abrar este considerat cel mai gras copil din lume și suferă de obezitate morbidă. Acesta cântărește nu mai puțin de 189 de kilograme și medicii sunt șocați de cazul lui. Din cauza greutății, Mohammad are numeroase probleme de sănătate, iar inima lui este foarte afectată de stratul de grăsime care pur și simplu o „sufocă”. 

La naștere, Mohammad Abrar a avut 8 kilograme, iar pakistanezul mânca de 5 ori mai mult lapte decât copiii de vârsta lui. Pentru a ajunge la o greutate decentă, medicii i-au impus regimuri alimentare stricte, căci din cauza obezității există riscul ca acesta să moară. 

Motivul pentru care copilul a ajuns să cântărească atât și să fie numit cel mai gras copil din lume este faptul că mănâncă foarte multe dulciuri. Mohammad chiar le-a povestit medicilor că nu se poate abține, dar acum ceștia speră ca băiatul să capete o greutate normală, înainte de a fi prea târziu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu