Cel mai ghinionist contrabandist: A făcut accident cu tirul în care avea 8,6 milioane de ţigarete

Embed:

Un accident petrecut vineri-dimineaţă pe un drum din Olt s-a transformat într-o captură-record a poliţiştilor din judeţ, după ce un poliţist a înţeles ce le spunea şoferul sârb complicilor săi, scrie adevarul.ro.

Un tir s-a răsturnat vineri-dimineaţă, 5 octombrie 2018, la intrare în judeţul Olt, la Coloneşti, un echipaj de poliţie ajungând imediat la faţa locului. Venit să cerceteze accidentul, unul dintre poliţişti, care cunoştea limba sârbă din familie, l-a auzit pe şoferul de naţionalitate sârbă vorbind la telefon cu complicii săi despre ţigările pe care le transporta.

Poliţistul şi-a alertat colegii, au percheziţionat autotrenul, iar captura s-a dovedit una record pentru Olt: 8,6 milioane de ţigarete.

"În urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-a stabilit faptul că cetăţeanul sârb, de 28 ani, , transporta cantitatea de 8.600.400 de ţigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal. Împotriva bărbatului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Tirul, care oficial transporta detergenţi, venea din Ucraina, marfa urmând să ajungă la Craiova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu