Cel mai exclusiv Porsche Panamera Turbo S de serie va fi produs în doar 100 de exemplare (FOTO)

Porsche va prezenta la Los Angeles cea mai luxoasă versiune a limuzinei Panamera. Automobilul va reprezenta o serie exclusivă construită pe baza versiunii Turbo S Executive, scrie autostrada.md.

P14_0959

Tirajul noului Porsche Panamera Turbo S Executive Exclusiv este limitat la 100 de unităţi, diferenţele esenţiale faţă de modelul standard fiind combinaţia unică de culori (negru metalizat combinat cu maro caştaniu metalizat), jantele de 20 de inci de tipul Sport Class vopsite în acelaşi negru metalizat, precum şi grila radiatorului realizată în aceiaşi culoare.

P14_0960

Clienţii acestui Porsche Panamera vor fi răsfăţaţi şi la interior cu cele mai luxoase oferte din gama producătorului german. Aici menţionăm că scaunele şi suprafeţele portierelor sunt îmbrăcate în piele selectă de culoare maro de la Poltrona Frau. Pasagerii din spate vor avea la dispoziţie un nou sistem de divertisment, cu două ecrane de 10,1 inci care au camere încorporate şi un player DVD, precum şi sistemul audio de la Burmester. Fiecare cumpărător va avea la dispoziţie şi tabliţa cu numărul exemplarului pe care îl va comanda.

P14_0963

Puterea automobilului provine de la V8-ul de 4.8 litri (cu 570 de cai putere şi 750 de Nm). În compania cutiei de viteze PDK, automobilul sprintează de la 0 – 100 de km/h în 3,9 secunde şi poate să continue să accelereze până va ajunge la 310 km/h.

V-aţi îndrăgostit din prima de noul Porsche Panamera Exclusive Series? Coupe-ul cu patru uşi deja poate fi comandat, preţul de bază fiind estimat la nici mai mult, nici mai puţin de 249.877 de euro.

P14_0964

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu