Cel mai bun luptător de K-1 din Moldova cheltuie 1 000 de euro de Sf. Valentin

Embed:

Luptătorii din Moldova au grijă nu doar de forma lor fizică, dar şi de femeile lor iubite. Publika TV a urmărit dis-de-dimineaţă cum cel mai bun luptător de K-1 din ţara noastră, Constantin Ţuţu, a ales cadouri pentru iubita sa, de Ziua Îndrăgostiţilor. 

S-a trezit cu noapte-n cap şi după mai multe ore de căutări, Ţuţu a ales cadourile. Luptătorul i-a cumpărat alesei inimii sale un inel şi un parfum. "O femeie are nevoie în fiecare zi de parfum. Fac mult sport şi puţin timp stau pe acasă. Aş vrea ca inelul să-i aducă fericire şi să nu uite de mine", s-a destăinuit luptătorul.

Cadourile l-au costat aproximativ 1000 de euro. "Poate e scump, dar nervii prietenei mele mai mult costă. După antrenamente sunt nervos, dar ea rabdă şi mă ajută în toate", a fost argumentul.  

Ţuţu nu are însă mult timp pentru a sărbători. El se pregăteşte intensiv pentru participarea la Gala KOK din luna martie. Luptătorul moldovean a anunţat că dacă va câştiga centura, şi-ar putea pune pirostrii în acest an. Constantin Ţuţu şi iubita sa sunt împreuna de patru ani şi jumătate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu