Cel mai bun fundaş moldovean din 2014 a semnat cu Milsami Orhei

Embed:

Cel mai bun fundaş moldovean din 2014, Petru Racu a semnat cu Milsami Orhei şi este cu echipa în cantonamentul din Turcia. Racu a rămas fără club în luna noimebrie, după ce Veris s-a retras din campionat.

Fundaşul naţionalei Moldovei, Petru Racu este prima achiziţie a formaţiei Milsami Orhei. Acesta a semnat deja cu gruparea antrenată de Iurie Osipenco şi se pregăteşte cu noua sa echipă în Turcia.

Deocamdată, nu s-a anunţat pe ce perioadă a semnat cu Milsami fundaşul în vârstă de 27 de ani.

Racu a jucat din 2013 la Veris Chişinău, însă echipa s-a retras din Divizia Naţională în luna decembrie.

"Am avut oferte de la toate cluburile din Moldova care îşi propun obiective mari. Au fost trei oferte concrete, însă am ales Milsami pentru că am simţit că aici sunt cu adevărat dorit", a declarat fundașul echipei Milsami Orhei, Petru Racu. 

"E cel mai bun fundaș al anului. Acesta e un jucător al naționalei Moldovei. Contăm foarte mult pe valoarea și pe nivelul lui ca jucător", a menționat antrenorul Milsami Orhei, Iurie Osipenco. 

Milsami Orhei va avea două cantonamente în Antalia, timp de 28 de zile.

"Oricum avem nevoie de două cantonamente. Va fi și mini-vacanta de două zile între ele. Nu are rost să te întorci pe două zile la Chișinău. Și din punct de vedere financiar tot trebuie să ne gândim", a spus antrenorul Iurie Osipenco. 

Fotbaliştii au plecat în Turcia fără soţii şi iubite.

"O să rezistăm. Deși suntem bărbați, asta nu e o problemă. Fiecare are caracterul lui și se poate stăpâni. Eu cred că dorul va fi mai mare. În rest nu e nicio problemă. Ne așteaptă și apoi avem timp să stăm împreună", a spus fundașul Milsami Orhei, Ovidiu Mendizov. 

"Nu știu. Așa trebuie. Nu avem altceva. Plecăm cu gândul la cantonament să muncim, dar femeile ne așteaptă acasă", a spus mijlocașul Gicu Andronic. 

Milsami are programate in Antalya opt meciuri amicale. După prima parte a Campionatului Moldovei, gruparea din Orhei ocupă poziţia secunda în clasament.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu