Cel mai bun fundaş moldovean a ajuns la Sheriff de la Dacia

Embed:

Cel mai bun fundaş moldovean din 2016, Veaceslav Posmac şi-a găsit echipă după ce a părăsit Dacia Chişinău. Liber de contract, internaționalul moldovean a ajuns la marea rivală a lupilor galbeni, Sheriff Tiraspol. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului transnistrean.

Posmac a jucat la Dacia din 2013. În utlimii doi ani el a pierdut titlul cu echipa din capitală chiar în meciurile de aur cu Sheriff.

Veaceslav Posmac este al treilea fotbalist al naţionalei transferat de clubul din Tiraspol în acest intersezon. Mai devreme, Sheriff i-a contractat pe fundaşul Petru Racu şi mijlocaşul Gheorghe Anton

Pe de altă parte, cel mai în formă atacant al echipei naţionale din ultima perioadă, Radu Gînsari, a plecat de la Sheriff după ce i-a expirat contractul.

El a semnat cu clubul Hapoel Haifa din Israel, care s-a clasat pe locul opt la finele sezonului trecut în prima ligă valorică.

Gînsari, care a marcat în ultimele trei meciuri pentru ”tricolori”, va fi coechipier la Hapoel Haifa cu fundaşul internațional român Gabriel Tamaş, fost jucător la Dinamo Bucureşti, Steaua, Celta Vigo, Auxerre, Galatasaray şi West Bromwich Albion.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu