Cei șase tineri care au bătut cu bestialitate doi studenți în Scuarul Catedralei, trimiși în judecată

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani, anunță trimiterea pe banca acuzaților a celor șase tineri care au bătut cu bestialitate cei doi studenți în scuarul Catedralei pe data de 
24 octombrie.
 
Tinerii traversau scuarul, după ce au sărbătorit ziua de naștere a unuia din ei, unde au consumat alcool. În preajmă se aflau cele două victime, care ieșiseră seara la o plimbare cu bicicletele, iar în acele momente se odihneau, înainte să plece spre casă.
 
”Motivul” faptei comise a fost observația pe care le-ar fi făcut-o victimele, atunci când cineva din cei șase a fluierat. Aceștia s-au apropiat de victime, i-au numit cu cuvinte necenzurate, iar atunci când cei doi au decis să evite escaladarea situației și să plece acasă, au fost și agresați fizic, iar unul din ei s-a ales cu comoție cerebrală.
 
Potrivit legii, huliganismul comis de două sau mai multe persoane, se pedepsește cu amendă, pentru fiecare persoană, în mărime de la 37.500 lei la 67.500 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.
 
Inculpații au vârsta cuprinsă între 16 și 32 de ani, toți în afară de doi sunt angajați la muncă, iar unul din ei a fost anterior condamnat pentru furt.
loading...

Lasă un comentariu