Cei peste 28 de mii de lei cheltuiţi pentru Pomul de Crăciun din Capitală şi pentru transportarea acestuia vor fi recuperaţi

Embed:

Cei peste 28 de mii de lei cheltuiţi pentru bradul de Crăciun şi pentru transportarea acestuia din Ucraina vor fi recuperaţi.

Anunţul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei Silvia Radu, în cadrul şedinţei din această dimineaţă.

Potrivit ei, reprezentanţii Primăriei au trimis o scrisoare companiei din Ucraina, responsabilă de livrarea bradului, prin care i s-a cerut  recuperarea banilor. La rândul său, firma responsabilă a recunoscut că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale şi a asigurat Primăria Chişinău că toţi banii vor fi întorşi.

"Membrii comisiei au contactat această companie prin care compania a fost informată în scris referitor la pretențiile înaintate din partea municipiului Chișinău. Avem o scrisoare prin care această companie confirmă. Dacă vreți vă citesc. Confirmă neregulile își garantează că va întoarce banii pentru brad în limita stabilită", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Silvia Radu a mai menţionat ca în contractele care vor fi semnate pe viitor de către responsabilii de la Primărie, vor fi incluse penalităţi usturătoare pentru neexecutarea obligaţiilor.

Pomul de Crăciun care a fost adus din Ucraina a ajuns la Chişinău deteriorat. Din această cauză, municipalitatea a fost nevoită să taie, în regim de urgenţă, un alt brad. Bradul adus din ţara vecină a costat municipalitatea 15 mii de lei, iar pentru transportarea acestuia au fost cheltuiţi 13 mii 456 de lei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu