Cei mai SĂRACI deputaţi moldoveni! Comunistul Sergiu Stati primul în top

Embed:

Cel mai modest la capitolul averi este parlamentarul comunist Sergiu Stati. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile de avere, publicate pe site-ul Legislativului. La polul opus, cel mai bogat dintre cei mai săraci aleşi ai poporului este Alexandru Petcov.

În declaraţia sa de avere, deputatul PCRM Sergiu Stati a trecut un apartament în valoare de peste şase mii de lei. Pe locul doi în clasamentul parlamentarilor cu cele mai modeste averi se află Iurie Muntean, tot de la PCRM. El a declarat un teren de pământ în Criuleni şi o maşină de model Mercedes, totul în valoare de aproape 104 mii de lei.

Pe locul trei se situează vicepreşedintele Parlamentului, liberal-democrata Liliana Palihovici, cu o avere estimată la peste 110 mii de lei. Este vorba de un apartament în Capitală, o construcţie neterminată şi o maşină de model Mercedes. Urmează deputatul comunist Zinaida Chistruga, care a declarat o maşină de model Mitsubishi Galant în valoare de aproape 253 de mii de lei.

Topul celor mai modeşti cinci deputaţi la capitolul averi se încheie cu deputatul PCRM Alexandru Petcov. Potrivit declaraţiei de avere, acesta are un apartament în Capitală, în valoarea de aproximativ 290 de mii de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu