Cei mai puternici oameni ai lumii se întâlnesc pentru a salva "Planeta"

Embed:

La cinci ani de la izbucnirea crizei financiare mondiale, economiile occidentale au în faţă imaginea unui deceniu pierdut, iar experţii spun că problemele economiei mondiale ar putea fi mai grave dacă Europa nu va găsi soluţii să pună capăt crizei datoriilor suverane. Aceasta este atmosfera în care va avea loc Forumul Economic Mondial de la Davos, întâlnirea anuală la care participă cele mai puternice nume din politică, finanţe şi afaceri, anunţă zf.ro.

"Avem o problemă de mora­litate, suntem supraîndatoraţi, am neglijat investiţiile în viitor, am sub­estimat coeziunea socială şi suntem în pericol să pierdem în totalitate încrederea generaţiilor viitoare", a menţionat fondatorul Forumului Eco­nomic Mondial, Klaus Schwab.

Discuţiile se vor concentra asupra unor idei precum: creşterea economică, crearea de locuri de muncă, leadership şi inovaţie sau teh­nologie.

La Forum vor participa 2.600 de lideri politici şi economici, inclusiv 40 de şefi de state şi de guverne, vor trebui să vină cu idei pentru a redesena lumea. Printre aceştia se află directori sau reprezentanţi ai celor mai mari companii din lume, politicieni şi şefi de state ai ţărilor G20, inovatori în domeniul tehnologiei şi filantropi.

Invitaţiile la acest eveniment nu sunt gratuite decât pentru puţini dintre participanţi. O invitaţie non-VIP la Forum costă cel puţin 71.000 de dolari, în timp ce pentru a avea acces la întâlnirile private, costul începe de la 156.000 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu