Cei mai buni sportivi ai clubului Dinamo au fost premiaţi de Ministerul Afacerilor Interne

Embed:

Doar un costum sportiv! Acesta a fost premiul oferit celor mai buni sportivi ai clubului Dinamo şi totodată, colaboratori ai Minsterului Afacerilor Interne. Cadourile au fost înmânate de ministrul Alexei Roibu, care a declarat după festivitate că vrea să vadă pe viitor un sportiv la conducerea instituţiei.

Ministerul Afacerilor Interne a premiat sportivii şi antrenorii care activează în cadrul instituţiei pentru performanţele obţinute în acest an. Premiul a fost unul modest, un costum sportiv cu emblema clubului sportiv Dinamo, din care fac parte sportivii.

"Sunt foarte bucuros, sunt printre cei mai buni 10 sportivi dinamovişti ai anului şi sunt mulţumit de premiul oferit de Ministerul Afacerilor Interne", a spus atletul Iaroslav Muşinschi.

Ministrul Afacerilor Interne, Alexei Roibu a rămas mulţumit de rezultatele din acest an ale sportivilor.

"Aş vrea ca pe viitor, acea dârzenie cu care au obţinut rezultate în competiţiile internaţionale să le ajute să fie şi nişte conducători ai structurilor subordonate ministerului sau chiar miniştri şi viceminiştri", a menţionat ministrul Afacerilor Ineterne, Alexei Roibu.

"E normal, cele mai mari premii pentru sunt rezultatele bune cu care venim de la competiţiile internaţionale, iar apoi domnul ministru ne avansează în grad", a adăugat antrenorul Petru Caduc.

Pentru succesul de la europenele din acest an, Veaceslav Gojan şi antrenorul său, Petru Caduc, au fost avansaţi în gradul de maior şi respectiv colonel.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu