Cei mai buni pugilişti din ţară au urcat pe ring pentru a obţine titlul de campion al Moldovei.

Embed:

Cei mai buni pugilişti din ţară au urcat pe ring în lupta pentru titlu de campion al Moldovei. Potrivit atrenorului lotului naţional, Petru Caduc, ediţia curentă este mai puternică decât cea din anul trecut. La turneu participă 82 de boxeri din 12 localităţi.

"În an au venit toţi, care trebuie şi care nu trebuie. În acest an echipele au venit cu boxerii care ştiu mai mult box. E mai restrâns şi e mai bine", a spus antrenor lotului naţional Petru Caduc.

La turneu participă şi singurul boxer moldovean care şi-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Londra, Vasilii Belous, acesta a debutat cu o victorie la turneu şi deja a stricat planurile unor antrenori.

"Adversarii sunt buni. Acum am boxat lejer, mai departe va fi mai greu", a menţionat Belous.

"În 64 am avut un băiat bun şi am sperat că nu va fi Belous, care s-a calificat la Olimpiadă şi l-am trecut la 69 kg. Vom încerca să câştigăm, dar va fi foarte greu", crede antrenorul Gheorghe Bugneac.

La ediţia din acest an a campionatului naţional de box participă 82 de pugilişti din 12 localităţi din Moldova. Finalele la toate categoriile vor avea loc pe 29 octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu