Cei mai buni fotbalişti pământeni salvează lumea de extratereşti. Deocamdată e vorba doar de o reclamă

Embed:

Cei mai buni fotbalişti ai planetei din ultimii ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, au devenit coechipieri la finalul acestui sezon! Cei doi au făcut parte dintr-o echipă într-un nou spot publicitar al unei companii de produse electronice

Firma a publicat un nou spot, care reuneşte cei mai buni 11 fotbalişti ai planetei. În filmuleţ apare celebrul Franz Beckenbauer, alături de Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Iker Casillas sau Mario Gotze.

În spot, echipa vedetelor ajunge la o bază secretă de pe o altă planetă, unde trebuie să treacă o serie de teste înainte de marea bătălie pentru salvarea Pământului, pe care o vor avea cu extratereştrii. La finalul spotului, cei mai mari rivali din fotbal, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au îndeplinit misiunea.

Nu este pentru prima dată când starurile fotbalului mondial s-au filmat într-un spot publicitar al companiei sud-coreene. La sfârşitul anului trecut, Ronaldo şi Messi, alături de Iker Casillas, Wayne Rooney şi El Sharawy au făcut publicitate la alte produse ale companiei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu