Cei mai buni fotbalişti moldoveni, doar pe post de rezerve. Epureanu, pe punctul de a părăsi Dinamo Moscova

Embed:

Noul sezon fotbalistic nu a schimbat situaţia de la naţională! Mai mulţi jucători de bază rămân fără meciuri în picioare, fiind doar rezerve la cluburile la care evoluează. Printre ei se numără şi cei mai buni fotbalişti moldoveni: Igor Armaş, Alexandru Suvorov şi căpitanul Alexandru Epureanu, care este foarte aproape de a părăsi Dinamo Moscova.

În acest sezon, Alexandru Epureanu a stat doar pe banca de rezerve a lui Dinamo şi îşi doreşte să plece de la echipa moscovită. "La club nu stau treburile chiar bine. Din păcate, nu prea joc. Au mai rămas cinci luni de contract până în iarnă. În cel mai rău caz, voi sta aceste cinci luni la Dinamo, după care voi lua o decizie", a spus fotbalistul.

Nici Alexandru Suvorov, de la Mordovia Saransk, nu a prins niciun meci din cauza limitei la stranieri, din a doua ligă valorică din Rusia. "În echipă sunt trei fundaşi de bază, toţi trei stranieri. Eu sunt al patrulea stranier. La moment, ei joacă în fiecare meci, iar eu nu pot juca. Este greu, dar trebuie să aştept", a constatat Suvorov.

Un alt jucător important al naţionalei, Igor Armaş, se poate lăuda doar cu un singur minut jucat în tricoul lui Kuban în acest sezon. "Acesta este un aspect foarte rău, că mulţi jucători nu joacă. Dar eu sper să nu se vadă asta la jocurile naţionalei", a declarat Armaş.

În schimb, Artur Ioniţă a reuşit să marcheze de două ori în cinci meciuri jucate în Superliga Elveţiei. Mijlocaşul mai are contract cu Aarau pentru încă un an, însă şi-ar dori să joace într-un campionat mai puternic. "În primul rând, voi duce tratativele cu Aarau pentru prelungirea contractului. Apoi, timpul va arăta. Nu sunt sigur de nimic, la momentul dat. E visul meu să fac un pas înainte. Germania e tot ce îmi doresc", a mărturisit acesta.

Din lotul actual al naţionalei, 11 fotbalişti evoluează în străinătate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu